Close

گواهینامه SSL چیست؟

  • توسط سیاوش رحیمی آزاد
  • ۱۳ تیر, ۱۳۹۸
  • نظرات ۰

بصورت آنلاین کسب درآمد می‌کنید؟
خواندن این مطلب را به شما توصیه می کنیم.

لایه سوکت‌های امن ( Secure Sockets Layer ) به اختصار SSL نامیده می‌شود. ستون فقرات امنیت هر وب‌سایتی گواهینامه SSL است.

اگر کسب و کار یا وب‌سایتی بصورت آنلاین فعالیت می کند، وجود SSL برای انجام عملیات بصورت هموار و بدون اشکال، حیاتی خواهد بود.

مرورگر یک کاربر به کمک گواهینامه‌های SSL لینک محافظت شده‌ای را در سرور ایجاد می کند. این ویژگی موجب می‌شود تا از انتقال ایمن داده‌ها اطمینان حاصل کنیم.

بسادگی با بررسی ساختار آدرس وب سایت ( URL ) متوجه خواهیم شد که آیا امنیت وب‌سایت با SSL تأمین می‌شود یا خیر.

اگر آدرس وب‌سایت با https آغاز شود، امنیتش توسط SSL در حال تأمین است و در صورتی که آدرس وب‌سایت با http آغاز شود، امنیتش توسط SSL تأمین نمی‌شود.

گواهینامه‌ SSL برای دارندگان وب‌سایت موضوع شناخته شده‌ای است. شما از اهمیت SSL آگاهی دارید؟

درتلاش برای کسب اطلاعات درباره موضوعاتی مانند امنیت شبکه، گواهینامه SSL، رمزگذاری اطلاعات در وب‌سایت، امنیت درگاه های پرداخت بانک هستید؟

( در ادامه با خواندن این مقاله از مزایای SSL چه در درگاه های پرداخت بانک و چه در وب‌سایت‌ها مطلع خواهید شد. )

ضرورت استفاده در پرداخت‌های آنلاین:

اگر یک وب‌سایت پرداخت‌هایی با رمزگذاری ۱۲۸ بیت به بالا را پشتیبانی می کند، در اختیار داشتن گواهینامه‌های SSL برایش ضروری است.

برای وب‌سایتی که پرداخت‌ آنلاین از طریق کارت‌های بانکی را پشتیبانی می‌کند، داشتن گواهینامه‌ SSL بهترین راه برای تأمین امنیت است.

با نصب لایه سوکت‌های امن می‌توان همزمان از مشتریان و صاحبان کسب و کار محافظت کرد.

ممانعت از سرقت دادهبه کمک SSL:

هرگاه پیام یا داده‌ای در وب‌سایتی ارسال شود، باید شبکه‌ای از کامپیوترهای شخصی را برای دستیابی به مرحله پایانی دنبال کند. اگر روی این وب‌سایت SSL نصب نشده باشد، احتمال از دست رفتن ( یا دزدیده شدن ) پیام‌های ارسال شده بیش از حد تصور خواهد بود.

به کمک SSL اطلاعات موجود در وب‌سایت‌ رمزگذاری می‌شوند و تنها برای کاربر مورد نظر قابل دسترسی خواهند بود.

SSL درکنار اطلاعات ثبت شده از حروف و اعداد تصادفی استفاده می‌کند. این اطلاعات رمزگذاری شده تنها برای کاربر مورد نظر قابل دسترسی است.

خلاصه کلام این است که SSL به شما کمک می‌کند تا از سرقت داده‌ها در وب‌سایت‌ها و صفحات پرداخت آنلاین جلوگیری کنید.

برقراری امنیت بیشتر برای گشت و گذار در اینترنت:

اگر وب‌سایتی با فرآیند گواهینامه‌های SSL مطابق نباشد، گوگل در اکثر اوقات به‌سرعت این گونه وب‌سایت ها راعلامت‌گذاری‌ می‌کند و نصب به رقبا در جایگاه پایین تری قرار می‌دهد.

هدف اصلیِ گوگل از علامت‌گذاریِ وبسایت‌های بدون گواهینامه SSL، ایجاد اطمینان از برقراری امنیت برای گشت و گذار در اینترنت است.

اگر شما یک مشاور، تاجر معاملات املاک، دندانپزشک، وکیل یا صاحب رستوران باشید که برای کسب و کارتان دست به راه‌اندازی وب‌سایت زده‌اید، وجود گواهینامه‌های SSL برایتان بسیار مهم است.

اگر می‌خواهید که کاربرانتان به‌شکلی ایمن از وب‌سایت یا صفحه پرداخت آنلاین‌تان استفاده کنند، از وجود گواهینامه‌های SSL غافل نشوید.

اگر چنین اقدامی نکرده باشید، به‌زودی مشتریان‌تان را از دست خواهید داد.

ایجاد اعتماد:

امنیت در اینترنت همواره مبحث مهمی بوده و خواهد بود. خطر هک شدن یا سرقت اطلاعات همواره جزو جدایی‌ناپذیری از دنیای پرداخت‌های آنلاین و دیگر پلتفرم‌های اینترنتی بوده است. یک وب‌سایت با امنیت بسیار بالا، مشتریان و بازدیدکنندگان بیشتری را به خود جلب می‌کند.

در حقیقت، سفارش محصولات و خدمات از طریق وب‌سایتی با امنیت بالا آسان‌تر خواهد بود. با نصب SSL، مشتریان و بازدیدکنندگان‌تان به شما اعتماد بیشتری خواهند داشت.

نظری وجود ندارد

نام و نام خانوادگینام و نام خانوادگی

آدرس ایمیلآدرس ایمیل

آدرس وب سایتآدرس وب سایت

متن پیاممتن پیام