Close

۷ مورد از انواع وب سایت ها و کاربرد آنها

  • توسط سیاوش رحیمی آزاد
  • ۲۵ مهر, ۱۳۹۷
  • نظرات ۰

بسیاری از افراد و مدیران کسب و کارها نمی دانند دقیقا چه نوع وب سایتی برای فروش محصول و یا ارائه خدمات آنها مناسب تر است. در این مقاله انواع وب سایت ها و مزایای آنها را توضیح می دهیم.

۱. وب سایت های فروشگاهی

فروشگاه های اینترنتی  به دلیل ماهیت بازاریابی  و ایجاد امکان فروش مستقیم یک نوع محبوب از وب سایت ها در سطح جهانیست.

مشتریان از فروشگاه های مورد علاقه خود کالای مورد علاقه شان را خریداری می کنند، پرداخت به صورت آنلاین انجام می شود و کالا برای مشتری ارسال می شود و تمام این مراحل توسط یک سیستم های فروشگاهی مانند ووکامرس، مجنتو و … به راحتی مدیریت می شود.

نمونه وب سایت فروشگاهی که توسط “وب سایت پارسی”  طراحی و اجرا شده اند را می توانید در اینجا ببینید.

۲. وب سایت های شخصی

این وب سایت ها برای افرادی که قصد اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی ( رزومه کاری، مقاله، عکس و … ) با مخاطبان را دارند، ایده آل است.

وب سایت های شخصی بسیار پویا تر از یک رزومه کاری هستند و اثر گذاری بسزایی در جلب نظر کارفرمایان دارند و امکان به نمایش گذاشتن تخصص ها و توامندی هایتان را در اختیار شما می گذارند.

۳. وب سایت های سیاسی

این سایت ها اطلاعات سیاسی مانند سوابق کاندیدا، اخبار سیاسی و … را ارائه می دهند. آنها به ارائه اطلاعات دست اول به شهروندان در مورد سیاستمداران خود کمک می کنند و برای جمع آوری پول برای مبارزات انتخابانی از این نوع وب سایت ها استفاده می شود.

۴. وب سایت های خبری

این سایت ها آخرین اخبار را در زمینه های اقتصادی، سیاسی، سرگرمی و ورزشی ارائه می دهند و باید بروزترین محتوا و مطالب را به مخاطبان خود ارائه دهند.

معمولا این دسته از وب سایت ها از تعداد بازدید کنندگان بالایی برخوردار هستند.

۵. وب سایت های شرکتی

شرکت ها به وسیله وب سایت خود اطلاعاتی را در مورد خدمات و محصولات به مشتریان جدید ارائه می دهند و همچنین به مشتریان قدیمی خود  در مورد خدمات و محصولات جدید اطلاع رسانی می کنند.

۶. وب سایت های مشاوره

درست همانطور که از نامش بر می‌آید، این وب سایت ها برای ارائه مشاوره به صورت آنلاین در مورد موضوعات خاض طراحی می شوند. اطلاعاتی در مورد چگونگی حل مسائل و پرسش های کلی در ابعاد مختلف زندگی.

نمونه وب سایت مشاوره آنلاین که توسط “وب سایت پارسی”  طراحی و اجرا شده اند را می توانید در اینجا ببینید.

۷. وب سایت های نویسندگان

سایت هایی هستند که شامل یک بیوگرافی، گزیده ای از نوشته ها، فهرست کتاب هاو مقالات منتشر شده، لینک به نشریات و غیره هستند.

نویسندگان می توانند مخاطبان خود در صفحات شبکه های اجتماعی مختلف را به وب سایت خود دعوت کرده و با دریافت اطلاعات تماس آنها برای اطلاع رسانی انتشار کتاب های بعدی، استفاده کنند که باعث افزایش فروش کتاب های جدید خواهد شد.

نظری وجود ندارد

نام و نام خانوادگینام و نام خانوادگی

آدرس ایمیلآدرس ایمیل

آدرس وب سایتآدرس وب سایت

متن پیاممتن پیام